Κωνσταντίνος Αλέξιος: Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ ανοίγει τα φτερά του για το Χόλιγουντ

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος είναι ένας από τους πιο περιζήτητους νεαρούς Royal της Ευρώπης. Ο εικοσιπεντάχρονος γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, αν και είναι χαμηλών τόνων, εδώ και έναν χρόνο, απασχολούσε τα διεθνή Μέσα κυρίως μέσα από την σχέση του με το 37χρονό μοντέλο Πόπι Ντελεβίν, αδελφή του διάσημου μοντέλου Κάρα Ντελεβίν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, Real life και της δημοσιογράφου, Έλλης Λεβέντη, η σχέση τους κράτησε δύο χρόνια και ολοκληρώθηκε σε απόλυτο φιλικό κλίμα. Σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα, μάλιστα, που επικαλέστηκε πηγή από το περιβάλλον τους, «βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια της ζωής τους και δεν υπάρχει εχθρότητα»!

Ο «Τίνο» όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, έχει μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να σπουδάσει σε γνωστή σχολή κινηματογράφου. Είναι γνωστό ότι παράλληλα με τις σπουδές του στο Wellington College στο Μπερκσάιρ και στο πανεπιστήμιο Georgetown στην Ουάσινγκτον, είχε πάντα καλλιτεχνικές ανησυχίες και, εκτός από τη μουσική (παίζει πιάνο και κιθάρα), ζωγραφίζει, ενώ λατρεύει τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο.

Μάλιστα, η πρώην σύντροφος του, Πόπι Ντελεβίν ήταν η μούσα του σε μία καλλιτεχνική ταινία που γύρισε για την σχεδιάστρια μόδας, Καρολίνα Χερέρα, ενώ οι δύο τους πρόσφατα είχαν φωτογραφηθεί για εξώφυλλο του ισπανικού περιοδικού Vanity Fair.

Ο Κωσταντίνος Αλέξιος και η Πόπι Ντελεβίν όσο διάστημα ήταν μαζί, έκαναν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που μέσα από τα social media τους είχαμε δει να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο πιο δημοφιλής προορισμούς του εξωτερικού, αλλά και σε πολλά νησιά της Ελλάδας.

Ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ είναι ένα πρόσωπο αγαπητό, με ταλέντα, σπουδές και ομορφιά που εντυπωσιάζει, ενώ το γεγονός ότι μέσα στους πέντε νονούς του, συγκαταλέγεται και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ανεβάζει τις μετοχές του! Ο ίδιος ωστόσο, δεν επικεντρώνει την ενέργειά του στη lifestyle πλευρά της ζωής αλλά στα εφόδια που απαιτούνται ώστε να είναι έτοιμος να κατακτήσει τη λεωφόρο της δόξας…

Read More

And More