Κωνσταντίνος – Άννα Μαρία: Βόλτες με το εντυπωσιακό ξύλινο σκάφος τους!

Με την “Αφρόεσσα”, το εντυπωσιακό, ξύλινο σκάφος τους βγήκε το τέως βασιλικό ζεύγος Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία στα ανοιχτά του Πόρτο Χελίου. Ήδη από το Πάσχα ο Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία επέστρεψαν στο Πόρτο Χέλι, τη μόνιμη κατοικία τους, όπου τους συνάντησε ο φακός της Realnews.


Ακόμη και όταν η θερμοκρασία δεν επιτρέπει βουτιές στη θάλασσα, ο Κωνσταντίνος και η σύζυγός του σαλπάρουν για μια βόλτα μόνοι τους ή με καλούς φίλους, αφού η επαφή με τη θάλασσα τους ηρεμεί και τους ξεκουράζει.

Λίγες ημέρες πριν πάρει μέρος στους διεθνείς αγώνες Spetses Classic Yacht Race με την Αφρόεσσα στην κατηγορία παραδοσιακών σκαφών, το ζευγάρι απόλαυσε άλλη μια βόλτα με το εντυπωσιακό πλοίο, το οποίο ναυπηγήθηκε στην Αργολίδα και ήταν δώρο του Κωνσταντίνου στην Άννα-Μαρία για τα γενέθλιά της το 2006.

Η σχέση του τέως με την ιστιοπλοία είναι γνωστή και μετράει από το 1960 όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Κωνσταντίνος θα συμμετέχει και φέτος στη Ρεγκάτα με την Αφρόεσσα. Εκτός από τον ίδιο και τη σύζυγό του, καπετάνιος στο σκάφος θα είναι όπως και πέρσι η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου μαζί με 14μελές πλήρωμα, στο οποίο μετέχουν οι παλαίμαχοι συναθλητές του Γιώργος Ζαίμης και Οδυσσέας Εσκιτζόγλου.

Η περσινή συμμετοχή τους δεν πέρασε απαρατήρητη αφού εκτός από την τιμητική πλακέτα που τους απονεμήθηκε για το σκάφος κέρδισαν και το βραβείο για την Καλύτερη Εμφάνιση Πληρώματος.

Στο φετινό αγώνα κλασικών σκαφών θα πάρουν μέρος εκτός από τον Κωνσταντίνο και ο Γιώργος Ανδρεάδης, ο Ανδρέας Μαρτίνος και ο Γιώργος Βερνίκος.

Read More