Κωνσταντίνος Αργυρός: Απαντά πρώτη φορά στον Γιώργο Νταλάρα – «Είμαι ένα τίποτα μπροστά του»

Στις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα για τον ίδιο ο Γιώργος Νταλάρας, απάντησε μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Γκρόσι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Καλή φωνή σίγουρα έχουν ο Ρέμος, ο Βέρτης, ο Οικονομόπουλος, ο Αργυρός. Αυτούς τους ανθρώπους τους εκτιμώ και τους ξεχωρίζω. Άλλο πράγμα είναι να τραγουδάς και να έχεις καλή φωνή και άλλο να τραγουδάς αξιόλογα τραγούδια. Υπάρχουν πολλοί καλλίφωνοι τραγουδιστές που δεν τραγουδούν αξιόλογα τραγούδια…

Σε κάποιες διαφημίσεις στις στάσεις είδα κοτόπουλα και κάποια μπιφτέκια που διαφημίζουν Έλληνες τραγουδιστές. Κάποιοι από τους Έλληνες τραγουδιστές που είναι διάσημοι και έχουν μεγάλες καριέρες είναι θεόφαλτσοι και για γέλια. Όταν ένας άνθρωπος έχει καλή φωνή και κερδίζει πολλά χρήματα από τη δουλειά του, θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι μία κακή συμπεριφορά απέναντι στην αισθητική του κόσμου γίνεται ύβρις» ήταν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός που προτιμά να κρατά ένα χαμηλό προφίλ, ερωτώμενος για τον Γιώργο Νταλάρα αρκέστηκε να πει,  «Τι να πω τώρα; Εγώ είμαι τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα. Να είστε καλά, χρόνια πολλά σε όλους».

Read More

And More