Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα

Τον Κωνσταντίνο Αργυρό συνάντησε η κάμερα του “Καλοκαίρι yes” στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” κατά την επιστροφή του από μια live εμφάνισή του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πέρα από τα καλλιτεχνικά του σχέδια ρωτήθηκε και για τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει

«Σας παρακαλώ πολύ παιδιά. Να είστε καλά» απάντησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός όταν ρωτήθηκε αν η σύντροφός του ήταν μαζί του στη συμπρωτεύουσα. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποφεύγει να εκθέτει την προσωπική του ζωή γι’ αυτό είναι ελάχιστες και οι φορές που έχουμε μάθει κάτι για κάποια σχέση του.

 

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη του κορυφαίου επιχειρηματία στον χώρο των αλλαντικών Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα, από τη γνωστή οικογένεια εφοπλιστών. Οι γονείς της παντρεύτηκαν προς τα τέλη της δεκαετίας του ’90, ενώ εκείνη την εποχή έκαναν αίσθηση στους κοσμικούς κύκλους ως ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά νέα ζευγάρια των Αθηνών. Ο Γιώργος Νίκας είχε την ομώνυμη επιχείρηση μέχρι και το 2003 όπου την πούλησε.

Η 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα έχει ακόμη δύο αδέλφια, τον Παναγιώτη και τη μικρή Νταίζη. Μάλιστα, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι jet setter και όπως θα δεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τις ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της, αλλά και την μόδα. Η 24χρονη καλλονή διαθέτει έναν αρκετά εντυπωσιακό λογαριασμό στα social media, ο οποίος μετρά ήδη 30.000 followers.

Read More

And More