Site icon TLIFE

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η τούρτα έκπληξη στην Αλεξάνδρα Νίκα για τα γενέθλιά της – Αντίστροφη μέτρηση για τη γέννηση της κόρης τους

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα 4 Ιουνίου η Αλεξάνδρα Νίκα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός φρόντισε ήδη από το βράδυ της Τετάρτης να της ετοιμάσει μια τούρτα έκπληξη.

Το ζευγάρι που μετρά αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά του την κορούλα του, βρέθηκε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στην οικία των καλών τους φίλων, Σίλιας Κριθαριώτη και Νίκου Τσάκου.

Η βραδιά είχε έντονο μουσικό χαρακτήρα, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να δίνει τον ρυθμό και να ανεβάζει το κέφι των καλεσμένων.

Κάποια στιγμή, μέσα στην αίθουσα μπήκε ένας άνδρας που κρατούσε στα χέρια του μια εντυπωσιακή τούρτα, την οποία άφησε μπροστά στην Αλεξάνδρα Νίκα, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να τραγουδά για εκείνη το γενέθλιο τραγούδι.

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Νοέμβριο του 2024, ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Βασίλη, ενώ σε λίγο καιρό πρόκειται να έρθει στον κόσμο και η κόρη τους.

© 2026 tlife.gr