Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα! Πότε κάνει πρεμιέρα;

O Kωνσταντίνος Αργυρός ξεκινά εμφανίσεις στο άκρως ανακαινισμένο Fantasia , από την Παρασκευή 24 Μαίου! Μια ολοκαίνουργια πρόταση διασκέδασης, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να παρουσιάζει μια άρτια παραγωγή σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, δομημένο με προδιαγραφές διεθνούς μουσικής σκηνής, που θα αποτελέσει τον πιο #hot προορισμό της παραλιακής!

O Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης με τις επιτυχίες του να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του επίσημου ραδιοφωνικού airplay, με sold out εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας σημειώσει ρεκόρ εμφανίσεων, επιστρέφει στο FANTASIA και για ακόμη μια σεζόν για να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με πολλές εναλλαγές.

Μαζί του η Ήβη Αδάμου, ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής ποπ σκηνής, με εκρηκτική εμφάνιση και σκηνική παρουσία που ξεχωρίζει καθώς και οι Alcatrash, η πιο κεφάτη μπάντα που με το δικό τους ξεχωριστό στυλ μας παρουσιάζουν τραγούδια απ’ το δικό τους ρεπερτόριο αλλά και διασκευές διαχρονικών επιτυχιών που έχουμε αγαπήσει!

Στο σχήμα συμμετέχει και ο Ίαν Στρατής, μια ιδιαίτερη ροκ προσωπικότητα με ποικίλο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον , που αποδείχθηκε και με την νίκη του στο Your Face Sounds Familiar.

Ο Dj Navycat, η DjFoxy με τους Mc Mario & Tony με το δικό τους dj set, έρχονται να συμπληρώσουν την πιο ξεχωριστή πρόταση διασκέδασης!

Read More

And More