Κωνσταντίνος Αργυρός: Ξεκίνησε την μεγάλη του περιοδεία – Αποθέωση από 15.000 άτομα στην Κύπρο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεκίνησε τη φετινή μεγάλη περιοδεία του «Elpida Tour» κι έδωσε το ξεχωριστό μουσικό του σύνθημα για να αρχίσει το καλοκαίρι, γνωρίζοντας την αποθέωση από 15.000 θεατές στους οποίους χάρισε μία συναρπαστική βραδιά γεμάτη επιτυχίες και δυνατές συγκινήσεις.

Στο κατάμεστο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στη Λάρνακα, σε μία εντυπωσιακή εμφάνιση που έγραψε ιστορία στα συναυλιακά χρονικά της Κύπρου, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τα διαδοχικά no1 hits και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, παρουσίασε ένα υψηλής αισθητικής πρόγραμμα, με την αγαπημένη σε όλους φωνή του και την ασύγκριτη ενέργειά του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρέσυρε το κοινό, που δεν σταμάτησε να τραγουδάει μαζί του, όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, που κάθε φορά κατακτούν τις καρδιές του κόσμου και γίνονται αμέσως no1 στα digital charts, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube, καθώς και ερμηνείες ψυχής σε αγαπημένα τραγούδια.

Μαζί του ήταν η Ανδρομάχη. Συμμετείχαν οι Playmen και η Klavdia. Special guests ήταν o Light και ο Rack.

Επόμενοι σταθμοί του «Elpida Tour» είναι η Κομοτηνή (24 Ιουνίου), η Πάτρα (29 Ιουνίου) και τα Ιωάννινα (7 Ιουλίου), ενώ στις 9 Ιουλίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα δώσει συναυλία στην Αθήνα (θέατρο Πέτρας). Η περιοδεία, μία παραγωγή της Panik Live, θα συνεχιστεί σε στάδια και μεγάλα θέατρα ανά την Ελλάδα τους επόμενους μήνες. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164