Κωνσταντίνος Αργυρός: Νέοι σταθμοί στη μεγάλη περιοδεία του στην Ελλάδα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δίνει αυτό το καλοκαίρι την «Ελπίδα» και χαρίζει ένα επικό μουσικό ταξίδι μέσα από την περιοδεία του σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο!

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ταξιδεύει με το «Elpida Tour», μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola.

Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πέρυσι πραγματοποίησε την πιο επιτυχημένη περιοδεία με αποκορύφωμα τη συναυλία με τον 50Cent στην Αθήνα, γεμίζει και το φετινό καλοκαίρι με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την απαράμιλλη αισθητική του.

Η έναρξη του «Elpida Tour by Coca-Cola» θα γίνει στις 23 Ιουνίου από την Κύπρο (Λάρνακα, γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος») και ακολουθούν συναυλίες στην Κομοτηνή (24 Ιουνίου, Φανάρι), στην Πάτρα (29 Ιουνίου, Παμπελοποννησιακό Στάδιο) και στα Ιωάννινα (7 Ιουλίου, Υπαίθριο Θέατρο Ε.Η.Μ).

Οι νέοι σταθμοί της περιοδείας:

9 Ιουλίου, θέατρο Πέτρας, Αθήνα
2 Αυγούστου, Ρόδος
7 Αυγούστου, Χανιά
9 Αυγούστου, Ηράκλειο
11 Αυγούστου, Μυτιλήνη
25 Αυγούστου, Lake Party Τριχωνίδα
30 Αυγούστου, Καβάλα

Read More

And More