Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο λόγος που είναι στα καλύτερά του!

Συνεχίζει να έχει μια σταθερά ανοδική πορεία και απολαμβάνει την τεράστια αγάπη του κόσμου. Αυτό δείχνουν άλλωστε οι sold out εμφανίσεις του στο Fantasia αλλά και οι επιτυχίες που διαδέχονται η μία την άλλη. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι στα καλύτερά του και έχει κάθε λόγο να χαμογελά πλατιά.

Το TLIFE τον συνάντησε έξω από το Studio Pro, λίγο μετά από μία τηλεοπτική του εμφάνιση, με casual look και πολύ καλή διάθεση.

Ο Κωνσταντίνος έχει ανοίξει τα φτερά του και “πετάει”. Σε κάθε του εμφάνιση επιβεβαιώνει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και πώς η επιτυχία που απολαμβάνει είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Μιας δουλειάς που αγαπάει πολύ.

Για αυτό και φροντίζει να την κάνει με απόλυτο επαγγελματισμό και γι’αυτό κάθε Παρασκευή και Σάββατο επιβραβεύεται με την μεγάλη επιτυχία που γνωρίζει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Παρουσιάζει ένα απογειωτικό πρόγραμμα με άρτια δομημένη παραγωγή και έχει καταφέρει να γίνει το αγαπημένη στέκι της παραλιακής για αυτή τη σεζόν!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει ότι ο στίχος που τον χαρακτηρίζει από τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο όσο νιώθω είναι το “Κράτησέ μου το χέρι και πάμε. Άνοιξε τα φτερά σου, πετάμε”. “Μικρός είχα ένα θάρρος, μια δύναμη, ένα “δεν μασάω”. Ένα συναίσθημα του ανοίγουμε τα φτερά μας και πετάμε. Αν δεν το πιστέψουμε τώρα, δεν θα το καταφέρουμε ποτέ”, θα εξηγήσει ο ίδιος στο περιοδικό People.

Όσο για την προσωπική του ζωή, ο Κωνσταντίνος δηλώνει ελεύθερος. Έχει επικεντρωθεί σε αυτή τη φάση της ζωής του στα επαγγελματικά του αλλά και στα αγαπημένα του πρόσωπα με τα οποία περνάει δημιουργικά το χρόνο του.

Read More

And More