Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι «αθόρυβες» αποδράσεις με την Αλεξάνδρα Νίκα και το μεγάλο ταξίδι που σχεδιάζουν

Μια από τις πιο όμορφες περιόδους της προσωπικής του ζωής διανύει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αφού όπως όλα δείχνουν, τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Νίκα.

Οι φωτογραφίες από την Κεφαλονιά πρόδωσαν την κοινή τους απόδραση, καθώς, τόσο ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όσο και η Αλεξάνδρα Νίκα, μοιράστηκαν βίντεο στο Instagram όπου δοκίμασαν τις ικανότητές τους στο ηλεκτρικό surfboard! 

Δες παρακάτω τα βίντεο που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός:

 

Δες στην παρακάτω ανάρτηση βίντεο και φωτογραφίες από την Αλεξάνδρα Νίκα:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra (@alexandra.nika)

Οι δυο τους πέρασαν χαλαρές στιγμές μακριά από την καθημερινότητά του, αποφεύγοντας ωστόσο να μοιραστούν στα social media κοινή φωτογραφία.

«Δεν μένω μεγάλα διαστήματα μόνος μου, ποτέ δεν αποκαλύπτω τις σχέσεις μου και δεν το βγάζω προς τα έξω. Το γεγονός ότι δεν έχει τύχει να το μάθετε, δεν σημαίνει ότι μένω πάντα μόνος. Φροντίζω να προστατεύω την εκάστοτε σύντροφο μου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αλεξάνδρα Νίκα από την Κεφαλονιά:

Ακολούθησε η προγραμματισμένη εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Χαλκιδική, όπου το βράδυ της Παρασκευής 4 Αυγούστου, ο τραγουδιστής ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του. Το «παρών» έδωσε και η Αλεξάνδρα Νίκα.

Όπως θα δεις στο βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, η Αλεξάνδρα Νίκα χορεύει με τα τραγούδια του καλλιτέχνη μαζί με τον καλό της φίλο, Ανέστη Ευαγγελόπουλο.

 

Πρόσφατα η προσωπική ζωή του πετυχημένου τραγουδιστή βρέθηκε για άλλη μια φορά στο επίκεντρο, καθώς κυκλοφόρησε δημοσίευμα που τον ήθελε να γίνεται σύντομα πατέρας.

Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το TLIFE. το περιβάλλον του τραγουδιστή διαψεύδει κατηγορηματικά όσα γράφονται. Εξάλλου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ουδέποτε έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Το μεγάλο ταξίδι που σχεδιάζουν

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real Life και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, μετά την Σαντορίνη, την Κεφαλονιά και την Μύκονο, ο τραγουδιστής προγραμματίζει για το τέλος του καλοκαιριού, ένα μεγάλο ταξίδι στο Λος Άντζελες στο οποίο αναμένεται να βρεθεί και η Αλεξάνδρα Νίκα στο πλευρό του.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι κόρη του κορυφαίου επιχειρηματία στον χώρο των αλλαντικών Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα, από τη γνωστή οικογένεια εφοπλιστών. Οι γονείς της παντρεύτηκαν προς τα τέλη της δεκαετίας του ’90, ενώ εκείνη την εποχή έκαναν αίσθηση στους κοσμικούς κύκλους ως ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά νέα ζευγάρια των Αθηνών. Ο Γιώργος Νίκας είχε την ομώνυμη επιχείρηση μέχρι και το 2003 όπου την πούλησε.

Η 24χρονη Αλεξάνδρα Νίκα έχει ακόμη δύο αδέλφια, τον Παναγιώτη και τη μικρή Νταίζη. Μάλιστα, πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι jet setter και όπως θα δεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τις ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της, αλλά και την μόδα. Η 24χρονη καλλονή διαθέτει έναν αρκετά εντυπωσιακό λογαριασμό στα social media, ο οποίος μετρά ήδη 30.000 followers.

 

 

 

Read More

And More