Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι τελευταίες αγορές πριν την πρεμιέρα του! Φωτογραφίες

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα για να μας ξεσηκώσει με τις επιτυχίες του και το νέο πρόγραμμα που έχει ετοιμάσει. Ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη χειμερινή σεζόν στο Teatro, ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Fantasia, από αυτή την Παρασκευή 8 Απριλίου. Μαζί του θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και η Φανή Δρακοπούλου.

Λίγο πριν την πρεμιέρα, ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε το τελικό fitting των κοστουμιών που έχει επιλέξει για τις live εμφανίσεις του. Φυσικά, απευθύνθηκε σε ένα επιτυχημένο σχεδιαστικό δίδυμο για να επιμεληθεί την εμφάνισή του που δεν είναι άλλο από τους Mi-Ro. Το styling έχει αναλάβει η Έλενα Βαζούρα.

To TLIFE συνάντησε τον Κωνσταντίνο στο ατελιέ τους στο Κολωνάκι όπου έφτασε με τη βέσπα του! Με casual look και πού καλή διάθεση αφού ανυπομονεί για να ξεκινήσει το πρόγραμμα την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Την ίδια ώρα, απολαμβάνει την επιτυχία του νέου του τραγουδιού “Τα κατάφερες”. Πρόκειται για ένα τσιφτετέλι που έχει καταφέρει ήδη να αγαπηθεί -μετά το επιτυχημένο του single “Το συμπέρασμα”- και κατακτά την κορυφή των ραδιοφωνικών λιστών, ενώ το video του έχει κάνει ρεκόρ views από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε. Χαρακτηριστικό είναι ότι στις 3 πρώτες μέρες μέτρησε περισσότερα από 100.000.

Σύντομα, θα κυκλοφορήσει και η νέα ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά από την απ’ την Cobalt Music.

Read More

And More