Κωνσταντίνος Αργυρός: Πλήθος κόσμου στη συναυλία του στο Ηρώδειο – Φωτογραφίες TLIFE

Μία ιδιαίτερη εμφάνιση έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός καθώς «μάγεψε» με τις ερμηνείες του το Ηρώδειο, στη συναυλία που διοργάνωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για το περιβάλλον.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις no1 επιτυχίες και τις sold out εμφανίσεις, η καταξιωμένη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και η υψίφωνος Βανέσα Καλκάνη, ερμήνευσαν το έργο του αναγνωρισμένου συνθέτη Πασχάλη Τόνιου «Μητέρα Γη συγνώμη», συνοδευόμενοι από συμφωνική ορχήστρα και 400 χορωδούς.

 

Σόνια Θεοδωρίδου-Κωνσταντίνος αργυρός

 

Αφηγητής ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός, ενώ την παρουσίαση έκανε ο Αλέξης Κωστάλας.

Εκτός από κομμάτια του Πασχάλη Τόνιου, στα οποία ένωσε τη φωνή του με τη Σόνια Θεοδωρίδου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμήνευσε και δύο από τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, τα «Αθήνα Μου» και «Ελεύθερος», δύο τραγούδια με ιδιαίτερο νόημα και έντονο ελληνικό ηχόχρωμα.

Κωνσταντίνος Αργυρός, Αλέξης Κωστάλας

Γρηγόρης Βαλτινός

Στο φινάλε της sold out συναυλίας, όλοι οι καλλιτέχνες ερμήνευσαν δύο θρυλικά τραγούδια, τα «Άρνηση (Στο Περιγιάλι Το Κρυφό)» και «Τα Παιδιά Του Πειραιά», ολοκληρώνοντας με ξεχωριστό τρόπο μία ιδιαίτερη βραδιά, που έστειλε το μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Στο κοινό βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Μαριάννα Λάτση, ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, η Φαίη Σκορδά και άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής και των επιχειρήσεων.

Μαριάννα Λάτση, Γιώργος Αρσενάκος

Ντέμη Βεζυρούλη-Μαρίνα Βερνίκου

Φαίη Σκορδά

Έλενα Ράπτη

Παναγιώτης Στάθης

Γιώργος Ντάβλας-Γιώργος Αρσενάκος-Μαριάννα Λάτση-Πασχάλης Τόνιος-Γιάννης Βασιλειάδης

Νάνσυ Παραδεισανού

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

   

Read More

And More