Κωνσταντίνος Αργυρός: Στο πλευρό του η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα στην τελευταία του εμφάνιση – Βίντεο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαΐου ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Σάκη Ρουβά, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόντουσαν από τον χειμώνα.

Στο μεγάλο φινάλε των δύο τραγουδιστών έδωσαν το παρών αρκετοί διάσημοι από την εγχώρια showbiz και διασκέδασαν με τις επιτυχίες των καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από το πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, δεν θα μπορούσε να λείπει και η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία απόλαυσε τον σύντροφό της από τα πρώτα τραπέζια, μαζί με την παρέα της.

Την αποκάλυψη έκανε ο Χάρης Σιαννίδης δημοσιεύοντας ένα insta story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο τραγουδάει αγκαλιά με την Αλεξάνδρα Νίκα και την κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί κατά καιρούς να γίνονται γνωστές οι σχέσεις του, ωστόσο ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις ή τις κοινές φωτογραφίες στα social media.

Ο τραγουδιστής και η νεαρή καλλονή μετρούν περίπου τέσσερις μήνες σχέσης, ωστόσο, έχουν επιλέξει να κρατούν σε χαμηλούς τόνους την σχέση τους.

 

Read More

And More