Κωνσταντίνος Αργυρός: Το ταξίδι στο Ισραήλ και η επιτυχημένη συναυλία του εκεί [pic,video]

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το ταξίδι στο Ισραήλ και η επιτυχημένη συναυλία του εκεί [pic,video] | tlife.gr

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του. Κάθε τραγούδι του γίνεται αμέσως επιτυχία και αυτός είναι και ο λόγος που κάθε του live εντός και εκτός Ελλάδας πλημμυρίζει από κόσμο. Τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες του ο Κωνσταντίνος «μάγεψε» το Ισραήλ, το βράδυ της Πέμπτης και συγκεκριμένα το κατάμεστο στάδιο «Pais Arena» της Ιερουσαλήμ, ενώ στο πλευρό του βρέθηκαν δύο από τους κορυφαίους τραγουδιστές της χώρας!

Στη μοναδική βραδιά εμφανίστηκαν και οι καταξιωμένοι Ισραηλινοί καλλιτέχνες Eyal Golan και Moshe Peretz, με τους οποίους ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε και κοινή on stage εμφάνιση.

Δεδομένου ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο γνωστός τραγουδιστής επισκέπτεται το Ισραήλ δεν θα μπορούσε να μην δει από κοντά τα εντυπωσιακά και ιστορικά σημεία των πόλεων που βρέθηκε αλλά και να δοκιμάσει παραδοσιακές νοστιμιές. Μπορεί το τελευταίο διάστημα η προσωπική του ζωή να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς πολλά ονόματα όμορφων γυναικών έχουν ακουστεί ως σύντροφοί του, όμως εκείνος τηρεί σιγή ιχθύος και κάνει focus στην καριέρα του.

Δες τα στιγμιότυπα:

Η συναυλία του γνωστού τραγουδιστή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

READ more