Κωνσταντίνος Αργυρός: Βραδινή έξοδος στα νότια προάστια με νέο hairlook που του ταιριάζει απόλυτα!

Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου, όμως ο Κωνσταντίνος Αργυρός παραμένει στην Αθήνα, αφού εμφανίζεται νυχτερινό κέντρο Fantasia, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί συναυλίες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή του ταλαντούχου τραγουδιστή είναι η δουλειά του και αυτός είναι ο λόγος που ο χρόνος για ξεκούραση και χαλάρωση είναι περιορισμένος.

Πρόσφατα, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο Κωνσταντίνος πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο μαζί με φίλους στα νότια προάστια. Συγκεκριμένα, βρέθηκε σε γνωστό μεξικάνικο εστιατόριο στην παραλία του Αλίμου, δίνοντας έτσι το “παρών” στο διάσημο Mystique concept party του Αλέξανδρου Χριστόπουλου, το οποίο πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών προσκεκλημένων από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας, σε μια βραδιά όπου η διασκέδαση ήταν για άλλη μια φορά εγγυημένη.

Το menu επιμελήθηκε όπως πάντα ο κορυφαίος executive chef Πέτρος Συρίγος με απολαυστικά πιάτα και spicy επιλογές συνοδευόμενα από δροσιστικές Margaritas.

Κωνσταντίνος Αργυρός-Παναγιώτης Δάφνης-Κωνσταντίνος Κατσιγιάννης

Κωνσταντίνος Αργυρός-Χάρης Σιανίδης

Κωνσταντίνος Αργυρός-Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε για μία ακόμα φορά τα φλας να αστράψουν πάνω του, ενώ έκλεψε τις εντυπώσεις με το ανανεωμένο hairlook του. Μετά από αρκετά χρόνια, ο τραγουδιστής έχει αφήσει τα μαλλιά του να μακρύνουν αρκετά και κυκλοφορεί χωρίς να τα περιποιηθεί ιδιαίτερα. Τα αφήνει στο φυσικό τους, δηλαδή σγουρά, και δείχνει ακόμα πιο γοητευτικός.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More