Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Έχει πολλές ανασφάλειες το κοριτσάκι»

Για τις συνεργασίες του με μερικές από τις πιο γνωστές Ελληνίδες μίλησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή. 

Μέσα σε όλα ο γνωστός make up artist και πρώην παίκτης του Survivor. Μετά τη Ρούλα Κορομήλά , την Κατερίνα Καινούργιου και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αναφέρθηκε και στην Ειρήνη Παπαδοπούλου για την οποία είπε πως έχει πολλές ανασφάλειες.

«Λίγο πριν μπω στο Survivor, μια συνεργασία που ήταν λίγο άκυρη και δεν ήθελα να προχωρήσω ήταν με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Έχει πολλές ανασφάλειες το κοριτσάκι. Δεν είναι και κοριτσάκι πια, δεν είναι μικρό κορίτσι. Ήθελε να πάει σε μια εκπομπή της ΕΡΤ1 που διασκεδάζουν και λένε τραγούδια και με πήρε 1 το βράδυ και μου έλεγε ότι δε της έχω στείλει φωτογραφίες το make up που θα της κάνω και κάτι τέτοια. Της είπα να χαλαρώσει λίγο… Δεν ήταν καμία συγκλονιστική εμφάνιση που θα έπρεπε να εφεύρουμε κανένα συγκλονιστικό concept για να παγώσει όλη η Ελλάδα…. Της είπα ότι θα έπρεπε να βρει κάποιον άλλο να συνεργαστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Read More

And More