Κωνσταντίνος: “Έρχομαι να μείνω μόνιμα στην Ελλάδα”!

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος μίλησε για το σπίτι που ετοιμάζει στο Πόρτο Χέλι, το γάμο του Νικόλαου στην Ελλάδα και την πρόθεση του να επιστρέψει μόνιμα στη χώρα μας.

Ο Κωνσταντίνος που πηγαινοέρχεται στη χώρα μας για να επιβλέπει τις εργασίες που γίνονται στο σπίτι του στο Πόρτο Χέλι, βρέθηκε την περασμένη Τρίτη στην Ελλάδα για τη βράβευση των καλύτερων ιστοπλόων του κόσμου από τη Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ISAF, της οποίας είναι επίτιμο μέλος. Ο ίδιος ανέφερε πως ασχολείται με την ιστιοπλοϊα εδώ και 50 χρόνια. “Ασχολούμαι περίπου μισό αιώνα. Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, εκτός από την τεχνολογία. Χρειάζεται αυτοπεποίθηση και σκληρή προπόνηση”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τις επισκέψεις του στη χώρα μας και το ενδεχόμενο να μείνει μόνιμα εδώ, ο ίδιος λέει: “Έρχομαι μια εβδομάδα το μήνα και τώρα χτίζω το σπίτι μου στο Πόρτο Χέλι, όπου θα μείνω μόνιμα”.

Παράλληλα, σε ερώτηση, αν θεωρεί την Ελλάδα κατάλληλο τόπο για να μείνει, ο Κωνστανίνος αναφέρει πως θέλει να επιστρέψει εδώ. “Μόνο όσοι έχουν κάνει εξορία ξέρουν. Εγώ πάντοτε ήθελα να γυρίσω πίσω. Και η γυναίκα μου το ίδιο. Όταν παντρευτήκαμε, μείναμε περίπου 4 χρόνια εδώ, της άρεσε πολύ και μετά αναγκαστήκαμε να φύγουμε”, υπογραμμίζει.
Τέλος, όσον αφορά, το πως είδε το γάμο του Νικόλαου και της Τατιάνας στις Σπέτσες, ο ίδιος αναφέρει: “Θαύμα! Είμαι πανευτυχής και είναι πολύ συγκινητικό, γιατί μετά το δικό μου γάμο, είναι ο πρώτος γάμος της οικογένειας που γίνεται πάλι εδώ”.

Read More

And More