Κωνσταντίνος Γαβαλάς – Ελευθερία Κοντογιώργη: Οι πρώτες εικόνες μετά τον γάμο τους και οι επώνυμοι καλεσμένοι

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελευθερία Κοντογιώργη παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24/9 ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς.

Ο ηθοποιός που θα πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του Mega, “Mαίρη, Μαίρη, Μαίρη” και η επίσης ηθοποιός σύντροφός του με την οποία μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν σήμερα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα ενώ η νύφη έφτασε στην εκκλησία με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

Εκτός από τον γάμο τους όμως, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς και η Ελευθερία Κοντογιώργη πραγματοποίησαν και την βάπτιση του γιου τους που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Νοέμβρη.

Τα δυο μυστήρια έλαβαν χώρα στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη. Κουμπάροι του ζευγαριού στον γάμο έγιναν οι καλοί τους φίλοι Μάριος Ψαράκης και Άννα Μαρία Γαβρίλη ενώ νονοί του γιου τους που πήρε το όνομα Ερμής έγιναν ο Κώστας Μαρτάκης και η Μελίνα Τσιμπρακλίδη.

Ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE ήταν εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από το ζευγάρι αλλά και τους καλεσμένους που βρέθηκαν στο πλευρό τους για να τους τιμήσουν με την παρουσία τους.

 

Read More

And More