Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος – Φαίη Ξυλά: Ένα ανατρεπτικό ζευγάρι!

Ανεβαίνει για πρώτη φορά σε ελληνική σκηνή η μεγάλη επιτυχία του Λονδίνου “4 minutes 12 seconds” του James Fritz. Την σκηνοθεσία υπογράφουν οι Νικορέστη Χανιωτάκη και Γεράσιμος Σκαφίδας, ενώ παίζουν οι Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Μαργαρίτα Βαρλάμου, Δανάη Επιθυμιάδη και Νικόλας Φουρτζής. Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε ασφαλώς να λείπει και η Φαίη Ξυλά μαζί με τον σύζυγό της και συνονόματο του ηθοποιού που παίζει Κωντσαντίνο Γιαννακόπουλο.

Το ζευγάρι έφτασε κι έφυγε με την μηχανή του ηθοποιού και το TLIFE το απαθανάτισε μαζί, λίγο μετά το τέλος της παράστασης

Το ζευγάρι είναι από τα πιο αγαπημένα της εγχώριας showbiz και ο ερχομός του γιου τους Πάρη, που είναι πλέον 15 μηνών, τους έχει φέρει ακόμα πιο κοντά. Όταν την ρώτηθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το μυστικό της επιτυχίας του γάμου τους η Φαίη απάντησε: “Οι υποχωρήσεις, ο συμβιβασμός. Όλα αυτά που μπορεί να ακούγονται κλισέ, αλλά δεν είναι. Δέχεται ο ένας την αρνητική πλευρά του άλλου και μπορεί να συμβαδίσει με αυτήν. Το βασικό είναι ότι αγαπιόμαστε πάρα πολύ!”

Λίγα λόγια για το έργο

Σ’ έναν κόσμο όπου οι κάμερες, το youtube και τα smartphone είναι πανταχού παρόντα, ο συγγραφέας εστιάζει σε ένα προκλητικό και επίκαιρο θέμα ρίχνοντας φως στις ύπουλες ευκαιρίες που προσφέρει η νέα τεχνολογία: τίποτα δεν πεθαίνει σε απευθείας σύνδεση, εκτός από την αξιοπρέπεια!

Δύο έμπειροι ηθοποιοί μαζί με δύο ηθοποιούς της νέας γενιάς δημιουργούν μπροστά στους θεατές μία παράσταση με γρήγορους ρυθμούς, χιούμορ και πολλές ανατροπές!

Το έργο “4 λεπτά & 12 δευτερόλεπτα” απέσπασε το 2ο βραβείο “Verity Bargate” στο διαγωνισμό για το καλύτερο νέο αγγλικό έργο.

“Έτσι είναι τα παιδιά, ξέρεις, όλα έχουν το κινητό τους και καταγράφουν τα πάντα.

Δεν τα κατηγορώ. Το ίδιο θα ‘κανα στην ηλικία τους”.


Υπόθεση

Η Ντι και ο Ντέβιντ έχουν αφιερώσει την ζωή τους για να δώσουν στον έφηβο γιο τους, Τζακ, την ευκαιρία που εκείνοι δεν είχαν ποτέ, να λάβει τους απαραίτητους βαθμούς για να σπουδάσει Νομική στο Πανεπιστήμιο. Αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός ακριβώς έξω απ’ το σχολείο απειλεί να καταστρέψει τα πάντα, καθώς ο γιος τους βρίσκεται χτυπημένος από τον αδερφό της κοπέλας του… Όσο προχωράει η ιστορία, οι γονείς αρχίζουν να αμφιβάλλουν για τους κολλητούς φίλους του Τζακ, για τον γιο τους και τέλος για τους ίδιους, μέχρι που μαθαίνουν ότι έχει ανέβει στο youtube ένα ερασιτεχνικό βίντεο του Τζακ διάρκειας 4 λεπτών και 12 δευτερολέπτων που θέτει σε κίνδυνο την συμμετοχή του στις εξετάσεις. Ποιον μπορούν να εμπιστευτούν; Πρέπει να καλέσουν την αστυνομία ή να το χειριστούν μόνοι τους; Το βίντεο έχει ήδη 500.000 views!

Read More

And More