Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο του – Φωτογραφίες

Σε μία σπάνια εμφάνιση απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο με τον γιο του στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος με τη Φαίη Ξυλά και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, ωστόσο, μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ως ζευγάρι, παραμένουν όμως οικογένεια για χάρη του γιου τους.

«Κανένα άλλο αίτιο! Δεν υπήρξε ούτε τρίτο πρόσωπο ούτε κάτι άλλο. Υπήρξε η φθορά του χρόνου, που αναφέρεις. Συμβαίνει σε τόσα ζευγάρια, συνέβη και σε εμάς. Η Φαίη ήταν η σημαντικότερη γυναίκα της ζωής μου, την αγαπώ πάντα πολύ και θα την λατρεύω, κι ας τραβάμε πλέον άλλους δρόμους. Είναι η γυναίκα που μου έκανε το πιο ακριβό “δώρο” της ζωής μου, τον Πάρη, και θα την ευχαριστώ πάντα γι’ αυτό, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος».

Σήμερα λοιπόν, ο ηθοποιός που κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, φροντίζει να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στον γιο του, κάνοντας μαζί κοινές δραστηριότητες.

Πατέρας και γιος στην πρόσφατη βόλτα τους, εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό και απόλαυσαν τον περίπατό τους στο κέντρο της πόλης.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More