Κωνσταντίνος Καζάκος: Απαντά για το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κακές συνεργασίες του, την «κόντρα» της Τζένης Καρέζη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου. 

«Μου έχει τύχει μια κακή συνεργασία με έναν συνάδελφο. Το σημειώνεις και λες απλά «θα τον βλέπουμε και θα φεύγουμε. Από εδώ και πέρα πρέπει να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα σε ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Πολλοί συνάδελφοι που έγιναν σκηνοθέτες φέρονται άσχημα σε ηθοποιούς. Δεν μπορείς να έρχεσαι στην δουλειά και να κάνεις κακό σε άλλους ανθρώπους, όσο ταλέντο και να έχεις. Δεν υπάρχουν σταρ σήμερα. Υπάρχει πλήρης απομυθοποίηση. Παλιά, δεν υπήρχε αυτό. Οι ηθοποιοί ήταν μύθοι», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

«Η Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλες. Έτρωγαν και έβγαιναν μαζί. Η κόντρα ήταν θέμα μάρκετινγκ. Προς το παρόν δεν είναι στο οπτικό μου πεδίο ένας τρίτος γάμος», εξήγησε ο Κωνσταντίνος Καζάκος για τις δύο σταρ.

«Δεν ξέρω. Προς το παρόν δεν είναι. Ποτέ δεν λέω ποτέ για τίποτα. Τώρα όχι. Συμβαίνουν διάφορα σε αυτή τη ζωή που σε κάνουν να αναθεωρείς. Εγώ το καλοκαίρι τη γλίτωσα, θα μπορούσα να βλέπω τα ραδίκια ανάποδα. Την γλίτωσα το καλοκαίρι. Ένα μάρμαρο έπεσε από τον δεύτερο, πέρασε ξυστά από το κεφάλι μου και έπεσε στο πόδι μου, πόνεσα, αλλά δεν μου το έσπασε», είπε ολοκληρώνοντας ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Read More

And More