Κωνσταντίνος Καζάκος: Η απίστευτη ιστορία με τη γέννησή του – «Θυμάμαι την περίοδο που οι γονείς μου ήταν φυλακή»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και μια απίστευτη ιστορία γύρω από τη γέννησή του και το σχέδιο που είχαν οργανώσει οι γονείς του προκειμένου να μην έχει νονό τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.

«Γεννήθηκα στις 25 Απριλίου του 1968. Αν γεννιόμουν 21 Απριλίου του 69, θα είχα για νονό τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και νονά τη γυναίκα του και δε γινόταν. Τότε αν γεννιόσουν 21 Απριλίου σε βάφτιζε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, στην Αθήνα τουλάχιστον. Είχαν κάνει σχέδιο ο πατέρας με μάνα μου ότι αν γεννιόμουν 21 θα με κρύβανε και θα λέγανε ότι γεννήθηκα 22. Τελικά γεννήθηκα 25 και το γλιτώσαμε» είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός αποκάλυψε πως παρότι ήταν μικρός έχει αναμνήσεις από την περίοδο που οι γονείς του ήταν στη φυλακή αλλά και από όταν βγήκαν από αυτή.

«Οι γονείς μου είχαν πάει μέχρι και φυλακή. Θυμάμαι την περίοδο που πήγαν φυλακή, ήμουν πολύ μικρός και θυμάμαι και όταν βγήκαν από τη φυλακή. Θυμάμαι όταν πηγαίναμε βόλτα με το αμάξι στο Γουδί που εκεί είχαν τον πατέρα μου και στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχαν τη μητέρα μου, μου έδειχναν και μου έλεγαν. “εδώ είχαν εμένα κτλ”. Θυμάμαι κάποια στιγμή, ήμουν τεσσάρων χρονών και καθόμουν στο πίσω κάθισμα και πετάχτηκα και τους είπα, “μπορούμε να σταματήσουμε αυτή τη δυσάρεστη κουβέντα;”» εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164