Κωνσταντίνος Καζάκος – Ιωάννα Μαρτζούκου: Ρομαντικό δείπνο για δύο! [pics]

Κωνσταντίνος Καζάκος – Ιωάννα Μαρτζούκου: Ρομαντικό δείπνο για δύο! [pics] | tlife.gr

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Ιωάννα Μαρτζούκου αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και αυτό φαίνεται σε κάθε τους έξοδο. Το ζευγάρι έχει επιλέξει να ζει διακριτικά την ζωή του και σπάνια κάνει νυχτερινές βόλτες. Μάλιστα, πριν μερικούς μήνες, ο Κωνσταντίνος και η Ιωάννα έκλεισαν 8 χρόνια έγγαμου βίου και είναι πιο αγαπημένοι και ερωτευμένοι από ποτέ.

Το τελευταίο διάστημα έχουν αυξήσει τις κοινές εξόδους, μιας και ο γιος τους Ιάσωνας μεγάλωσε λίγο και είναι πιο εύκολο να τον αφήνουν, ώστε να αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο ο ένας στον άλλον. Αυτή την φορά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους «τσάκωσε» στο εστιατόριο 333 & Chef’s Workshop, στην καρδιά της Αθήνας. Το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε το δείπνο του, το οποίο μάλιστα συνδύασε με… λίγη μαγεία!

Το βράδυ της Πέμπτης, υπήρχε στο μαγαζί ένα μικρό μαγικό show, στο οποίο ο magic performer, Μελχισεδέκ χάρισε στους παρευρισκόμενους ένα ξεχωριστό θέαμα. Τόσο ο Κωνσταντίνος Καζάκος όσο και η Ιωάννα Μαρτζούκου δεν δίστασαν να παίξουν μαζί του!

Αφού απόλαυσαν το υπέροχο και ρομαντικό δείπνο τους, στη συνέχεια έκαναν βόλτα, φυσικά κρατώντας ο ένας τον άλλον χεράκι – χεράκι.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

READ more