Κωνσταντίνος Καζάκος – Ιωάννα Μαρτζούκου: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics]

Κωνσταντίνος Καζάκος – Ιωάννα Μαρτζούκου: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι! [pics] | tlife.gr

Οι δυο τους σφράγισαν τον έρωτά του το 2009 με έναν υπέροχο γάμο στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στη Βάρκιζα με κουμπάρου τη Βάσια Παναγοπούλου και τον σχεδιαστή μόδας Κωνσταντίνο Μελή. Ο γιος τους Ιάσονας που ήρθε λίγο αργότερα σφράγισε τον έρωτά του και από τότε ζουν ευτυχισμένοι κι αγαπημένοι. Η Ιωάννα πετυχημένη στυλίστρια σε μεγάλα περιοδικά για πολλά χρόνια, έχει αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του Ιάσωνα και λατρεύει να είναι full time μαμά!

Χθες το ζευγάρι βρέθηκε στην επίσημη παράσταση του «Mατίλντα» στο θέατρο Ακροπόλ για να απολαύσει στη σκηνή τους καλούς τους φίλους. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος  και η Ιωάννα Μαρτζούκου πόζαραν στο φωτογραφικό φακό του Tlife!

Ο Κωνσταντίνος με τον πρωταγωνιστή του Mατίλντα Κώστα Κόκλα και τον Άλκη Κούρκουλο

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Λίγα λόγια για την παράσταση:

«MATILDA» το μιούζικαλ βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Roald Dahl, σε κείμενο του Dennis Kelly και στίχους – μουσική του Tim Minchin. Πρωταγωνιστούν οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κώστας Κόκλας, Νάντια Κοντογεώργη, Μπέτυ Μαγγίρα και Αντιγόνη Ψυχράμη.

«Κάποιες φορές η τάξη θέλει… αταξία!»

Η Ματίλντα Γουόρμγουντ, ένα παιδί διαφορετικό από τα υπόλοιπα, διαβάζει Ντοστογιέφσκι, μετακινεί ποτήρια με τα μάτια της και μαγνητίζει με τη φαντασία της που τρέχει με ταχύτητα φωτός. Ξεχωρίζει αληθινά από τους φίλους, τους συμμαθητές και την οικογένεια της γιατί αποφασίζει να υψώσει το μικροσκοπικό της ανάστημα απέναντι σε έναν κόσμο γεμάτο τηλεοπτικές εκπομπές, απόρριψη, υστερικές φωνές, απειλές και να βροντοφωνάξει στην οικογένεια της και την τυραννική διευθύντρια του σχολείου της, Αγκάθα Τράντσμπουλ: «Μόνη μου θα αλλάξω αυτή την ιστορία!». Η μικρή ηρωίδα, σε αντίθεση με τον σύγχρονο άνθρωπο, ο οποίος υποτάσσεται και εγκλωβίζεται σε μία κοινωνία που μετατρέπει τα μέλη της σε άβουλα όντα, θέλει να αλλάξει τη μοίρα της διεκδικώντας τα όνειρα της για ένα καλύτερο αύριο και ξεσηκώνοντας τους συμμαθητές της, γιατί «κάποιες φορές, η τάξη θέλει… αταξία»!

READ more