Κωνσταντίνος Καζάκος – Ιωάννα Μαρτζούκου: Βραδινή έξοδος στο θέατρο για το ερωτευμένο ζευγάρι [pics]

Δέκα χρόνια μαζί και δέκα χρόνια ευτυχισμένοι! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καζάκο και την Ιωάννα Μαρτζούκου, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και παραμένουν full in love στο πέρασμα του χρόνου. Το αγαπημένο ζευγάρι αποφεύγει γενικότερα τις δημόσιες εμφανίσεις, καθώς θέλει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, πρόσφατα, οι δυο τους βρέθηκαν στο θέατρο Άλσος, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση “Το Δικό Μας Σινεμά” με πρωταγωνιστές την Δέσποινα Βανδή και τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Το θεατρικό μιούζικαλ έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, αφού πλήθος κόσμου το έχει παρακολουθήσει από την πρεμιέρα του.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE  ήταν εκεί και απαθανάτισε το όμορφο ζευγάρι τόσο κατά τη διάρκεια της παράστασης όσο και μετά το τέλος της στα καμαρίνια των πρωταγωνιστών. Από την παρέα τους δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά ο γιος τους,  ο 7χρονος Ιάσονας. Η Ιωάννα Μαρτζούκου φορώντας μαύρο παντελόνι, λευκό τοπ και μαύρα πέδιλα πόζαρε χαμογελαστή στο φακό, ενώ ο Κωνσταντίνος Καζάκος με total black look δεν την άφησε στιγμή από την αγκαλιά του.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More