Κωνσταντίνος Καζάκος: Ξεσπά για αναληθείς φήμες που αφορούν την μητέρα του, Τζένη Καρέζη, και απειλεί με μηνύσεις!

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, με πολλές επιτυχίες στο θέατρο και την τηλεόραση. Ωστόσο, έχει επιλέξει -από φύση και θέση- να κρατά χαμηλό προφίλ και να μην απασχολεί τα Μέσα με τίποτα άλλο εκτός από τη δουλειά του. Γι’ αυτό, άλλωστε, παρόλο που είναι αρκετά ενεργός στα social media, σπάνια κάνει αναρτήσεις που αφορούν την προσωπική του ζωή.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ωστόσο, ο αγαπημένος ηθοποιός ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με αναληθείς φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες δύο μέρες και αφορούν την μητέρα του, Τζένη Καρέζη, που σπιλώνουν τη μνήμη της. Μία από αυτές φέρεται να είναι και ο εθισμός της στο αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που είχε βγάλει με την αείμνηστη ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου όταν εκείνος βρισκόταν στην εφηβεία του και στη λεζάντα που την συνόδευε ζήτησε να αποκατασταθεί η αλήθεια και αποκάλυψε πώς αν δεν συμβεί αυτό θα κινηθεί νομικά.

“Έχουν γραφτεί τις 2 τελευταίες μέρες διάφορα για την μητέρα μου, ότι ήταν αλκοολική και διάφορες άλλες σαχλαμάρες. Έστειλα σε αυτόν που τα έγραψε το ακόλουθο μήνυμα: Κύριε #^$#&&**$, αν δεν έχετε στα χέρια σας αποδείξεις ότι η μητέρα μου ήταν αλκοολική, σας παρακαλώ να κατεβάσετε ΑΜΕΣΑ την ανάρτηση σας στο facebook και να ζητήσετε δημοσιά συγγνώμη, διορθώνοντας τις ανακρίβειες που δημοσιεύσατε. Αμαυρώνετε την εικόνα κάποιου που δεν γίνεται να σας απαντήσει γιατί είναι νεκρός. Μπορώ όμως εγώ. Αν μέχρι αύριο το απόγευμα δεν έχετε ανακαλέσει και δεν έχετε ζητήσει δημοσιά συγγνώμη, να είστε σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε νομικό μεσώ για την δικαίωση της μνήμης της μητέρας μου, Τζένης Καρέζη. Κωνσταντίνος Καζάκος” , έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More