Κωνσταντίνος Καζάκος: Στιγμές ξεγνοιασιάς με την 25χρονη σύντροφό του, Βασιλική Μακρή – Φωτογραφία

Το πρώτο τους καλοκαίρι μαζί περνούν ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η 25χρονη σύντροφός του, Βασιλική Μακρή.

Το ζευγάρι, που κρατά χαμηλούς τόνους και εμφανίζεται σπάνια μαζί, απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες ξεγνοιασιάς πριν από τη νέα σεζόν. Σε ένα από τα ελάχιστα κοινά stories που δημοσίευσαν και οι δύο στους λογαριασμούς τους στο Instagram, βλέπουμε τη χορεύτρια να κάνει ανάποδη βουτιά και ο ηθοποιός να την παρακολουθεί.

Να σου θυμίσουμε, ότι ο Κωνσταντίνος Καζάκος χώρισε πριν από μερικούς μήνες από την Ιωάννα Μαρτζούκου.

Με την Ιωάννα ο γάμος μας έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Κοιτάμε το καλό του μικρού και προχωράμε αλλιώς. Είμαστε παρόντες και οι δυο για το καλό του Ιάσονα. Εγώ το έχω ξαναπεράσει αυτό. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενοςείχε πει στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”.

Το TLIFE, σου είχε αποκαλύψει  τον περασμένο Νοέμβριο, ποια ήταν η γυναίκα που είχε κλέψει την καρδιά του γνωστού ηθοποιού. Η 23χρονη Βασιλική, που σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, συμμετείχε τον περασμένο  Δεκέμβριο ως χορεύτρια  στην παράσταση “Όμορφη Πόλη” σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός. Διάβασε εδώ.

Read More

And More