Κωνσταντίνος Καζάκος – Βασιλική Μακρή: Χωρισμός «βόμβα» μετά από 3 χρόνια σχέσης

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η Βασιλική Μακρή φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της On Time και της Σάσας Σταμάτη, ο ταλαντούχος ηθοποιός χώρισε από την νεαρή χορεύτρια, με το περιβάλλον της Βασιλικής Μακρή να αναφέρει πως η σχέση τους έκανε τον κύκλο της καθώς και οι δύο τους πλέον αναζητούσαν διαφορετικά πράγματα.

Λίγο μετά το διαζύγιό του με την Ιωάννα Μαρτζούκου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος γνώρισε και ερωτεύτηκε την κατά 27 χρόνια μικρότερή του, Βασιλική Μακρή. Ο ίδιος είχε δηλώσει: «Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι προτεραιότητα του Κωνσταντίνου ήταν πάντα η κόρη του και ο γιος του και η σχέση μαζί τους. Ο γοητευτικός ηθοποιός διατηρεί άριστες σχέσεις με πανέμορφη πρώην σύζυγό του Ιωάννα Μαρτζούκου, καθώς τη θεωρεί όχι απλώς τη μητέρα του γιου τους, αλλά και καλή μητέρα του παιδιού που απέκτησαν. 

Όσον αφορά στα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας τους, ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του: «Δεν με ενδιαφέρει που σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχω με την σύντροφό μου. Ο καθένας έχει γίνει δικαστής. Με τη σύντροφο μου γνωριστήκαμε στη δουλειά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική. Κάποιοι ήταν καταπληκτικοί και άλλοι ήταν “κούτσουρα”».

Ποια είναι η Βασιλική Μακρή που διατηρούσε επί τρία χρόνια σχέση με τον Κωνσταντίνο Καζάκο

Στα 18 της, η Βασιλική Μακρή έφυγε από τη γενέτειρά της, Πάτρα, για να ακολουθήσει το όνειρό της, που δεν ήταν άλλο από το να σπουδάσει χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης.

Σήμερα είναι επαγγελματίας χορεύτρια και performer, έχοντας λάβει συμμετοχή και σε διάφορες θεατρικές παραστάσεις. Μία από αυτές στάθηκε και η αφορμή να γνωρίσει τον πασίγνωστο ηθοποιό, με τον οποίο ανέπτυξε ερωτική σχέση.

Το προσωπικό της προφίλ της στο Instagram μετρά πάνω από 2000 ακολούθους και είναι γεμάτο από φωτογραφίες από την καθημερινότητά της ως χορεύτρια. Μάλιστα, στα περισσότερα από τα στιγμιότυπα που έχει δημοσιεύσει η ίδια, ποζάρει, είτε μέσα από το γυμναστήριο, είτε από την αίθουσα χορού, όπου και προετοιμάζεται για τις παραστάσεις της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilikos (@vasiliki_d.makri)

 

Read More

And More