Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την εγκυμονούσα σύζυγό του, Ελένη

Την πρώτη φωτογραφία με την εγκυμονούσα σύζυγό του Ελένη Αθερινού δημοσίευσε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Ο 35χρονος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και η δικηγόρος σύζυγός του διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους αφού σε λίγο καιρό πρόκειται να έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Το ζευγάρι έκρυβε για πολλούς μήνες τα ευχάριστα νέα, αφού έχουν επιλέξει  στην προσωπική τους ζωή να κρατούν χαμηλούς τόνους. Τα καλά νέα όμως πλέον… δεν κρύβονται αφού η κοιλίτσα της όμορφης Ελένης Αθερινού έχει μεγαλώσει αρκετά. 

Το TLIFE μάλιστα ήταν εκείνο που δημοσιοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός εξασφαλίζοντας μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες από έξοδό τους στους δρόμους της Αθήνας. (δες εδώ τις πρώτες εικόνες της Ελένης Αθερινού με φουσκωμένη κοιλίτσα)

«Σε περιμένουμε να έρθεις στη ζωή μας» είναι το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε τη φωτογραφία του με τη σύζυγό του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

 

Τον Αύγουστο το 2020, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα γραφικό εκκλησάκι στην Κύθνο. Ο γάμος έγινε παρουσία λιγοστών καλεσμένων εξαιτίας της πανδημίας.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στην Κύθνο με καΐκι, λάμποντας μέσα στο νυφικό της. Το ζευγάρι επέλεξε την Κύθνο, μιας και πρόκειται για το αγαπημένο του νησί.

Read More

And More