Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – «Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στην ανάρτησή μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ήταν το πρωί της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο θέατρο στην εποχή του κορονοϊού και απάντησε για τη φράση του που προκάλεσε αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, σε μια ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Χωμενίδης ευχαριστώντας τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για την παρέμβαση του υπέρ του θεάτρου, ο ηθοποιός απάντησε: «Χρήστο, αν κάποιους πρέπει να ευχαριστούμε, είναι ο Πρωθυπουργός, η υπουργός Πολιτισμού κι ο ΓΓ Σύγχρονου Πολιτισμού, που πήραν πάνω τους ένα στοίχημα, ενάντια στις εισηγήσεις όλων των υγειονομικών».

«Έκανα το λάθος να είμαι απρόσεκτος στη διατύπωσή μου των ευχαριστηρίων για το ότι έμειναν ανοιχτά τα θέατρα, γράφοντας αυτή την περίφημη φράση «ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών». Προφανώς, δεν εννοώ ότι πήγε κανείς ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών, ούτε πρέπει γενικά να πηγαίνουμε ενάντια στις εισηγήσεις των υγειονομικών. Η δική μου συμπεριφορά και ο δικός μου τρόπος μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι είμαι υπέρ των εισηγήσεων των υγειονομικών φυσικά. Τους ειδικούς θα ακούμε. Οι λέξεις ήταν λάθος, ήταν απρόσεκτες».

Πηγη zappit.gr

Αυτό το τελευταίο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης διευκρινίζει σήμερα:

Read More

And More