Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Έτσι απάντησε στο ενδεχόμενο γάμου με την Χρυσή Βαρδινογιάννη

Τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης διατηρεί σχέση με την Χρυσή Βαρδινογιάννη. Ωστόσο από την αρχή του ειδυλλίου τους, οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK! και τη Φανή Πλατσατούρα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε για τη νέα θεατρική του παράσταση, τις αλλαγές στη ζωή του, αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Είμαι 52 χρόνων, είναι φυσικό να παρατηρώ μεγάλες αλλαγές πάνω μου. Δεν με τρομάζει όμως ως ηλικία, αισθάνομαι πολύ καλά. Ωστόσο, ακόμη και τώρα έρχονται κυρίες και μου λένε “από τα νέα παιδιά εσείς μας αρέσετε” και αναρωτιέμαι “ποια νέα παιδιά;”. Θα έλεγα πως η ηλικία έχει επιδράσει μάλλον θετικά πάνω μου. Σαν να καθαρίζει λίγο το μυαλό. Είσαι πιο ήρεμος με τα πράγματα που μπορείς να κάνεις, έχεις αποδεχτεί τα πράγματα που μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και σίγουρα νιώθεις πιο κατασταλαγμένος», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε για την προσωπική ζωή του: «Στην προσωπική μου ζωή είμαι –και είμαστε– πολύ καλά (σ.σ. τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη). Οπότε δεν έχω κανέναν λόγο να κάνω έναν γάμο και μαζί έχω και όλους τους λόγους να το κάνω».

Read More

And More