Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Γενέθλια στην Επίδαυρο με την Χρυσή Βαρδινογιάννη!

Τα γενέθλιά του είχε την Παρασκευή ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και τα γιόρτασε με τον πιο όμορφο και ξεχωριστό τρόπο. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης που λατρεύει το θέατρο βρέθηκε με την σύντροφό του Χρυσή Βαρδινογιάννη στην Επίδαυρο και απόλαυσαν την πρεμιέρα της παράστασης «Πέρσες» του Αισχύλου με πρωταγωνίστρια την Λυδία Κονιόρδου.

Το ζευγάρι, αν και κρατά ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή και σπάνια τους βλέπουμε σε κοινές κοσμικές εξόδους, βρέθηκε μαζί στην Επίδαυρο και κάθισε πλάι πλάι, χαρίζοντας το πιο θερμό του χειροκρότημα στην παράσταση που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, μάλιστα, που έγινε την Παρασκευή 50 χρόνων δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές και μηνύματα αγάπης. Ο ίδιος μάλιστα ευχαρίστησε και όλους τους φίλους του μέσα από το προφίλ του στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το πώς ήταν στα 49 και πώς στα 50 του χρόνια, δείχνοντας ότι το πέρασμα στην 5η δεκαετία της ζωής του δεν ήταν και τόσο… τρομακτικό τελικά!

«Αυτό το πέρασμα κάποτε έμοιαζε τρομακτικό. Ε, δεν είναι. Είναι ωραίο να μεγαλώνεις, αρκεί να σ’ αγαπούν και ν’ αγαπάς. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More