Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η πρώην σύζυγός του Έρση Ξενάκη τον στηρίζει – “Είμαι περήφανη για σένα”

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που είχε φιλική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη, και βρέθηκε στην επικαιροτητα, λόγω των εξελίξεων, είχε μιλήσει στην εκπομπή Πάμε Δανάη, συγκινημένος για όσα έγιναν λίγο πριν τη σύλληψη του Λιγνάδη και είχε πει μεταξύ άλλων, όσα γνώριζε αλλά όσα τον έκαναν να πέσει από τα σύννεφα. Είχε τονίσει μάλιστα, τη σημαντικότητα του να καθαρίσει όχι μόνο ο χώρος του θεάτρου από τέτοια φαινόμενα αλλά και ολόκληρη η κοινωνία.

Το βράδυ της Δευτέρας, με ανοιχτή επιστολή του στο ΣΕΗ ο ηθοποιός ανέφερε  πως ένιωσε να στοχοποιείται από την ανακοίνωση του Σωματείο καθώς κατά τα λεγόμενά του η συγκεκριμένη ανακοίνωση άφηνε να εννοηθεί πως προσπάθησε να συγκαλύψει τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ ο ίδιος έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ των θυμάτων.

Διάβασε εδώ την απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Η πρώην σύζυγός του Έρση Ξενάκη και μητέρα του γιου του, στήριξε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη με μια ανάρτηση που έκανε στα προσωπικά της social media, λέγοντας πόσο περήφανη είναι για εκείνον. “Αγαπημένε μου είμαι πάντα περήφανη για εσένα” έγραψε κάτω από την φωτογραφία του

Read More

And More