Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η τρυφερή φωτογραφία με το γιο του που γιόρταζε

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς με σπουδαία καριέρα στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Αυτή την περίοδο, ο γνωστός ηθοποιός είναι απασχολημένος με τα γυρίσματα της σειράς “Λόγω Τιμής”, η οποία θα επιστρέφει μετά από 22 χρόνια στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι πρωταγωνιστές της σειράς, που είναι ενθουσιασμένοι με την τηλεοπτική επιστροφή τους, τις ημέρες του Πάσχα έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Την Δευτέρα του Πάσχα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα ο γιος του Γιώργος χθες είχε τη γιορτή του και ο περήφανος πατέρας του στην ανάρτησή του έγραψε: “Όπου Γιώργος και μάλαμα”.

Όπως ήταν φυσικό ο γνωστός ηθοποιός δέχτηκε πολλά σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι του έστειλαν τις δικές τους ευχές για τη γιορτή του γιου του.

Read More

And More