Κωνσταντίνος Μελής: Συγκλονίζει ο γνωστός σχεδιαστής μόδας – “Έχω όγκο στον εγκέφαλο περίπου δύο χρόνια”

Το δικό του γολγοθά περνάει εδώ και μερικά χρόνια ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές μόδας. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μελή, ο οποίος έχει αποσυρθεί  λόγω ενός σοβαρό προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. 

Ο γνωστός σχεδιαστής απέχει από τις επιδείξεις και τα κοσμικά πάρτι, αφού πλέον το πιο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία του και να επιστρέψει και πάλι στα ντεφιλέ. Για πρώτη φορά ο μετρ της μόδας σπάει τη σιωπή του και μιλάει στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη για το πρόβλημά του.

“Έχω έναν όγκο στο εγκέφαλο, λέμφωμα. Το έχω περίπου δύο χρόνια. Έχω κάνει χημειοθεραπείες σε ιδιωτικό νοσοκομείο, ακτινοβολίες στην Κύπρο. Ένα πρωί ξύπνησα και η όρασή μου ήταν προβληματική. Ο όγκος ακουμπούσε το οπτικό νεύρο γι’ αυτό δεν μπορούσα να δω. Τελικά επετεύχθη η μείωσε με ακτινοβολίες. Δεν βλέπω καθόλου καλά κοντά. Έχω έλλειμμα στο οπτικό μου πεδίο. 

Εξαφανίστηκα απ’ όλα. Το ατελιέ είναι κλειστό αλλά ο σκοπός μου είναι να ανοίξει δριμύτερα. Εύχομαι να έχω μια καλή ανάρρωση και επαναφορά της όρασης”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μελής. 

Read More

And More