Κωνσταντίνος Μενούνος: Νοσηλεύεται στο Τζάνειο με κορονοϊό – “Δεν είχα οξυγόνο” λέει στο ΤLIFE μέσα από το νοσοκομείο

Λίγες μέρες πριν ο Κωνσταντίνος Μενούνος είχε ζητήσει από τους φίλους του να προσευχηθούν για την μητέρα και τον πατέρα του που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο με κορονοϊό. Ωστόσο, δεν γλίτωσε και ο ίδιος, αφού κόλλησε και νόσησε. Ο γνωστός χορευτής και εξάδελφος της Μαρίας Μενούνος χθες άρχισε να νιώθει χειρότερα και έκανε εισαγωγή στο Τζάνειο.

Όπως λέει ο Κωνσταντίνος στο ΤLIFE, “Θέλω να το φωνάξω, ο κορονοϊός, υπάρχει και διαλύει οικογένειες. Ήρθα στο νοσοκομείο γιατί έχανα οξυγόνο. Μην ακούτε τι λένε οι γύρω σας επειδή το περνάνε ελαφριά. Εγώ είμαι νέος άνθρωπος χωρίς υποκείμενα νοσήματα, και κινδυνεύει η ζωή μου. Μου έστειλε μήνυμα για περαστικά ο πατέρας της Μαρίας (Μενούνος) και μου είπε ότι ξέρει τι περνάω γιατί το πέρασαν και εκείνοι πριν λίγο καιρό. Ευχόμαστε να περάσει γρήγορα“.

Ο Κωνσταντίνος με το οξυγόνο που παίρνει και την ενδοφλέβια αντιβίωση είναι λίγο καλύτερα, αλλά θέλει να στείλει σε όλους το μήνυμα να προσέχουν. “Θεέ μου δώσε μου δύναμη και σε αυτήν την δοκιμασία που περνάω μόνος στο νοσοκομείο στην πτέρυγα του COVID-19 Αδέρφια σας παρακαλώ προσέξτε τους εαυτούς σας δεν Ξεμπλέκεις εύκολα από αυτόν τον εφιάλτη” έγραψε στο προφίλ του στο facebook.

To ΤLIFE, του εύχεται περαστικά

Read More

And More