Μπήκε στο νοσοκομείο

Κωνσταντίνος Μενούνος: Συγκλονίζουν τα λόγια για τη μητέρα του που έχει κορονοϊό – “Πονάει η ψυχή μου που δεν μπορώ να είμαι κοντά της”

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος Κωνσταντίνος Μενούνος εξάδελφος της Μαρίας Μενούνος, περνά δύσκολες στιγμές. Όπως λέει ο ίδιος έζησε χθες μια εφιαλτική νύχτα καθώς και οι γονείς του έχουν νοσήσει με κορονοϊό, αλλά χρειάστηκε να νοσηλευτεί η μητέρα του, καθώς είχε χαμηλό οξυγόνο.

Ο γνωστός χορογράφος, ραγίζει καρδιές λέγοντας πως το γεγονός ότι δεν μπορούσε λόγω κορονοϊού να συνοδεύσει τη μητέρα του στο νοσοκομείο.

Διάβασε όσα συγκινητικά έγραψε:

Η χθεσινή βραδιά ήταν μια νύχτα αγωνίας για τους γονείς μου που έχουν προσβληθεί από τον ιό του covid Νύχτα κόλαση για εμένα δεν το περίμενα να χειροτερέψει η κατάσταση τους μέσα σε μερικές μέρες και το χαμηλό οξυγόνο να οδηγήσει την μητέρα μου στο νοσοκομείο αγωνιώντας για την κατάσταση της υγείας της μέχρι και τώρα. Πραγματικά πονάει η ψυχή μου που δεν μπορώ να είμαι κοντά της να της δίνω κουράγιο…Φεύγοντας με το ΕΚΑΒ με κοιτούσε μέσα στα μάτια λέγοντας μου μην με αφήνεις μόνη…δεν μπορούσα να κάνω τίποτα αφού απαγορεύεται η συνοδεία στο νοσοκομείο. Δυστυχώς είναι μια κατάσταση που κάνεις δεν μπορεί να βοηθήσει στην συγκεκριμένη περίπτωση το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ΠΡΟΣΕΥΧΗ 

Σας παρακαλώ Προσευχηθείτε για την οικογένεια μου να πάνε όλα καλά και εγώ να αντέξω όλο αυτό που τραβάω αυτές τις μέρες ώστε να μην καταρρεύσω έχοντας και την φροντίδα της γιαγιάς που αγωνιώ πως θα είναι και εκείνη τις επόμενες ημέρες. Σας παρακαλώ πολύ μην ακούτε κανέναν από εκείνους που δεν πιστεύουν στο θανατηφόρο αυτόν ιό και παρασύροντας με διάφορα λεκτικά επιχειρήματα αρκετό κόσμο ώστε να μην δίνει την δέουσα σημασία στο θέμα αυτό. Ο ιός αυτός είναι ικανός να ξεκληρίσει οικογένειες. Φίλοι μου σας παρακαλώ αυτό το διάστημα τουλάχιστον μην βγαίνετε συχνά έξω από το σπίτι.
Λόγια καρδιάς που αυτή την στιγμή υποφέρει 
Προσευχηθείτε και για εμένα

Read More

And More