Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Εξιτήριο για την Ελένη Καρβελά από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη τους – Φωτογραφίες TLIFE

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ελένη Καρβελά έγιναν για πρώτη φορά γονείς την περασμένη Δευτέρα, με τη σύζυγο του γνωστού πολιτικού να φέρνει στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, η Ελένη Καρβελά πήρε εξιτήριο από μαιευτήριο των βορείων προαστίων με τη νεογέννητη κόρη της. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πάντα στο πλευρό της, συνόδευσε τις γυναίκες της ζωής του και όλοι μαζί πήγαν στο σπίτι για να ξεκινήσουν το πιο όμορφο «ταξίδι»!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο μαιευτήριο και σου εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τη νεογέννητη κόρη του!

«Όλα πήγαν καλά, δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα. Ευχόμαστε αγάπη και υγεία σε όλον τον κόσμο. Πετάω στα σύννεφα, δεν έχω ξανανιώσει τέτοιου είδους συναίσθημα. Είναι πρωτόγνωρο τελείως όλο αυτό. Όλες οι μανούλες και οι μπαμπάδες του κόσμου το ξέρουν αυτό και ήρθε η ώρα να το μάθουμε και εμείς! Δεν ξέρω αν είμαι περισσότερο ερωτευμένος με την κόρη μου ή τη γυναίκα μου. Είναι διαφορετικό αλλά και τα δύο είναι έντονα» εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο TLIFE για τον ερχομό της κόρης του.

Λίγες ώρες πριν το εξιτήριο της συζύγου του με την κόρη τους, ο γνωστός πολιτικός μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με το μωράκι του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη constantinos bogdanos (@constantinosbogdanos)

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More