Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Έλενα Καρβέλα: Αχώριστοι σε βραδινή τους έξοδο λίγο πριν τον γάμο! [pics]

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα όμως διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους στην προσωπική του ζωή. Ο Κωνσταντίνος τα τελευταία περίπου 2,5 χρόνια είναι ζευγάρι με την επίσης δημοσιογράφο Έλενα Καρβέλα και η σχέση τους όλο και δυναμώνει. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ και από τότε είναι αχώριστοι. Στις αρχές του Σεπτέμβρη μάλιστα, δημοσιεύματα τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στη πανέμορφη Νάξο.

Στην αρχή της σχέσης τους και οι δύο απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις και τα πολυσύχναστα στέκια μιας και ήθελαν να προστατέψουν τον έρωτά τους. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου και αφού σιγουρεύτηκαν για αυτά που νιώθουν, άρχισαν να δίνουν το παρών σε διάφορες κοσμικές εκδηλώσεις. Ο ένας χαμογελάει στο πλευρό του άλλου και όπως όλα δείχνουν η επισημοποίηση της σχέσης είναι πολύ κοντά.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα το ζευγάρι κάνει όλο και πιο συχνά δημόσιες εμφανίσεις με τις φήμες περί γάμου να φουντώνουν. Αν όλα πάνε καλά πάντως, ο γάμος αναμένεται να γίνει το Σεπτέμβρη του 2019 στο αγαπημένο τους Κυκλαδίτικο νησί. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε το βράδυ της Τρίτης στο party του περιοδικού OK! ενώ λίγες μέρες πριν τους είχαμε δει στα βαφτίσια του γιου της Φανής Χαλκιά και του Λούη Καραμάνου. Κομψοί και χαμογελαστοί πόζαραν στο φακό!

 

Στην βάφτιση του γιου της Φανής Χαλκιάς και του Λουή Καραμάνου

Στο πάρτι του ΟΚ!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More