Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η αναγγελία του γάμου του με την όμορφη Έλενα Καρβέλα!

Μπορεί να γράφτηκε αρκετές φορές ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Έλενα Καρβέλα, αλλά πλέον κυρίες και κύριοι είναι επίσημο! Ο γνωστός δημοσιογράφος θα το … πάρει το κορίτσι με παπά και με κουμπάρο στην όμορφη Νάξο!

Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα Καθημερινή και να πούμε ότι η Νάξος είναι ο τόπος καταγωγής του δημοσιογράφου και πρόκειται να γίνει ένας πολύ όμορφος και ρομαντικός γάμος με νησιώτικο χαρακτήρα!

Η όμορφη δημοσιογράφος και ο Κωνσταντίνος γνωρίστηκαν στον ΣΚΑΪ, όταν εκείνος παρουσίαζε εκεί εκπομπή και εκείνη ήταν εκπαιδευόμενη ρεπόρτερ από την σχολή του Σταμάτη Μαλέλη. Οι δυο τους ήρθαν γρήγορα κοντά και η χημεία τους έδεσε! Στην αρχή της σχέσης τους και οι δύο απέφευγαν τις δημόσιες εμφανίσεις και τα πολυσύχναστα στέκια μιας και ήθελαν να προστατέψουν τον έρωτά τους. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου και αφού σιγουρεύτηκαν για αυτά που νιώθουν, άρχισαν να δίνουν το παρών σε διάφορες κοσμικές εκδηλώσεις.

Πλέον και επίσημα ετοιμάζονται για τον γάμο τους στη Νάξο! Με το καλό!

Read More

And More