Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η απομάκρυνση του… τηλε-ασώτου και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος τηλεοπτικού θανάτου παρακολουθούμε εδώ και λίγες ώρες… Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος τηλεοπτικού θανάτου, σε ότι έχει να κάνει με την συνεργασία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και του ΣΚΑΙ. Μία συνεργασία πολύπαθη… Μία συνεργασία η οποία τα τελευταία χρόνια είχε περάσει από σαράντα κύματα, με τον δημοσιογράφο να φτάνει στο σημείο να καταθέτει μέχρι και την παραίτησή του στο κανάλι.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποτελεί παρελθόν για το κανάλι του Φαλήρου, μιας και οι χθεσινές δηλώσεις του που αφορούσαν στον Πρωθυπουργό, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Άλλωστε, μετά την χθεσινή ανακοίνωση που θέλησε να βγάλει ο ΣΚΑΙ και μέσω της οποίας ουσιαστικά προσπάθησε να διαχωρήσει την θέση του από τις ατυχέστατες τοποθετήσεις του γνωστού δημοσιογράφου, ήταν ηλίου φαιενότερον, πως ήταν μόνο ζήτημα χρόνου για το πότε θα παρακολουθούσαμε το φινάλε αυτής της συνεργασίας.

Για την τηλεοπτική ιστορία να σου αναφέρω,πως χθες ο δημοσιογράφος μιλώντας για την επίθεση κατά Λουκά Παπαδήμου είπε ότι χτυπήθηκε από «πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού»! Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο ΣΚΑΙ έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

“…Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.
Ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης κι ανοίκειων επιθέσεων…”

Και έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου όντως αυτή η αυλαία της συνεργασίας Μπογδάνου-ΣΚΑΙ λήγει, με το κανάλι να αποφασίζει να τον απομακρύνει από το δυναμικό του. Μάλιστα, από χθες βούιζε ο τόπος πως του είχε ζητηθεί η παραίτησή του. Κάτι τέτοιο ,όμως, δεν έγινε και μετά το σημερινό ραντεβού του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την διοίκηση του καναλιού, του ανακοινώθηκε η απομάκρυνσή του.

Πριν από λίγη ώρα με μία λιτή ανακοίνωση, ο ΣΚΑΙ γνωστοποίησε κι επισήμως το… τέλος!

“…Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη νέα τηλεοπτική περίοδο. Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τη μέχρι σήμερα
συνεργασία…”

Κοινώς του έδωσαν τα… παπούτσια στο χέρι!!! Μα πόσο ποιητή… “Φανφάρα” να αντέξει κανείς;

Read More

And More