Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Μας δείχνει πρώτη φορά την πέντε μηνών κόρη του – Η φωτογραφία με την Έλενα Καρβέλα

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ιδιαίτερα από την ημέρα που η σύζυγός του, Ελένη Καρβέλα έφερε στον κόσμο της κόρη τους.

«Είναι εξαιρετικά η Ελένη. Είναι μια καταπληκτική μητέρα, δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω αν είμαι περισσότερο ερωτευμένος με την κόρη μου ή τη γυναίκα μου. Είναι διαφορετικό αλλά και τα δύο είναι έντονα», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο γνωστός πολιτικός και η σύζυγός του απολαμβάνουν στο έπακρο της νέα τους καθημερινότητά, ωστόσο, ακόμα βρίσκονται στο στάδιο προσαρμογής και προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους με την μικρή τους.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παρά το φορτωμένο πρόγραμμά στην καθημερινότητά του, πάντα φροντίζει να αφιερώνει χρόνο και στις δύο γυναίκες της ζωής τους, κάνοντας όλοι μαζί πράγματα που αγαπούν. 

Τα Σαββατοκύριακα λοιπόν, είναι αφιερωμένα στη σύζυγό του και την κόρη τους και σήμερα ο τρυφερός μπαμπάς, μέσα από μία ανάρτησή του, μας έδειξε για πρώτη φορά την πέντε μηνών κόρη του.

Όπως θα δεις, οι τρυφεροί γονείς ποζάρουν αγκαλιά με την μικρή τους, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπόγδανος τη συνόδευσε γράφοντας: «Ο σκοπός της ζωής»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη constantinos bogdanos (@constantinosbogdanos)

Read More

And More