Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο Κεν της Μπάρμπι – Λυπάμαι την Έφη Αχτσιόγλου»

Το «φαινόμενο» Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τον δημοσιογράφο Ξενοφώντα Σκιτζή.

«Φαινόμενο Κασσελάκης… Είναι ο Κεν της Μπάρμπη made in USA Αριστεράς. Θα κερδίσει πιστεύω. Ο Κασσελάκης είναι ο απόλυτος υποψήφιος για την εποχή της εικόνας χωρίς να έχει κανένα περιεχόμενο. Δε γνωρίζουμε τίποτα για τον κύριο Κασσελάκη. Γνωρίζουμε ότι έχει χρήματα. Δε γνωρίζουμε πως τα έβγαλε.

Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι, κάθε κίνησή του είναι μελετημένη και προετοιμασμένη. Έχει ένα επικοινωνιακό επιτελείο πανάκριβο και εξαιρετικά εξειδικευμένο από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, από τις Ηνωμένες Πολιτείες….Είναι ευθέως γκέι, κάτι που στις μέρες της πολιτικής ορθότητας είναι υπεράνω από οτιδήποτε άλλο» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Λυπάμαι την κυρία Αχτσιόγλου διότι, μετά από τόσα χρόνια αριστερού φεμινισμού μπορεί να πίστευε ότι επειδή είναι γυναίκα και μητέρα, θα είχε ένα προβάδισμα. Δυστυχώς, στην εποχή της ακραίας πολιτικής ορθότητας, προβάδισμα και πάνω από τις γυναίκες έχουν οι ΛΟΑΤΚΙ. Αν έπρεπε να ψηφίσω έναν από τους δυο, θα ψήφιζα Αχτσιόγλου» πρόσθσε.

Read More

And More