Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Φωτογραφία – ντοκουμέντο της ξανθιάς κυρίας από τον χώρο του θέατρου που έπαιζαν μαζί φρουτάκια

Μια νέα φωτογραφία – ντοκουμέντο, έφερε στο φως το μεσημέρι της Τετάρτης 31/1 η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, «Live News».

Η φωτογραφία αυτή, δείχνει μια γυναίκα από τον χώρο του θεάτρου να παίζει φρουτάκια δίπλα του. Η γυναίκα αυτή ασχολείται με την υποκριτική, και εδώ και αρκετά χρόνια ήταν εθελόντρια στην κοινωνική κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος”, εμφανιζόταν πολλές φορές δίπλα στον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, και σε συνεντεύξεις της μιλούσε για τα δράση αυτή.

Σύμφωνα με το Live News, η γυναίκα αυτή, που δεν κατηγορείται ούτε ελέγχεται για τίποτα, γνωρίστηκε με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο το 2011 και το 2016 ίδρυσε μια δική της ομάδα θεάτρου για άτομα με ιδιαιτερότητες.  Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, η γυναίκα αυτή ήταν σύντροφος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Νωρίτερα, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-live και η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη, επικοινώνησε με τη συγκεκριμένη γυναίκα η οποία εκνευρισμένη δήλωσε, «Δεν έχω να σας πω κάτι, για να μην σας απαντάω, δεν ξέρω τίποτα. Αν πήγα μια φορά με τον κύριο Πολυχρονόπουλο κάπου, πάρτε τον κύριο Πολυχρονόπουλο να σας εξηγήσει ο ίδιος. Εγώ και ο άνδρας μου είμαστε εθελοντές της «Κοινωνικής Κουζίνας» χρόνια. Αν μια φορά βρεθήκαμε… ΜΕ τον κύριο Πολυχρονόπουλο μπορούμε να βρεθούμε οπουδήποτε τόσα χρόνια.

Κυρία μου, δεν ξέρω, δεν μπορώ να σας απαντήσω τίποτα, δεν ξέρω να σας πω, τι να σας πω; Αν εγώ έχω παίξει σε …; Πού είναι αυτό το ….; Δεν το ξέρω. Δεν πρόκειται να σας πω τίποτα, γιατί αυτό δεν αφορά εμένα, αφορά τον κύριο Πολυχρονόπουλο».

Read More

And More