Κωνσταντίνος Σκορδάλης: Η τρυφερή φιλία του με μελαχρινή καλλονή, τον κάνει να χαμογελά ξανά!

Μετά από τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αφού έχασε τον μικρότερο αδερφό του, ο επιχειρηματίας μοιάζει να έχει βρει τον καλύτερο λόγο για να χαμογελά ξανά, στο πρόσωπο της νέας του συνοδού. Ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης μίλησε για τη γοητευτική ηθοποιό και τραγουδίστρια Ναταλία Ντούσο στην Real Life αποκαλύπτοντας πως μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί μια τρυφερή φιλία.

“Ήρθε στην πρεμιέρα του Casablanca και από τα πρώτα λεπτά που μας σύστησαν και μιλήσαμε ένιωσα κάτι ξεχωριστό για εκείνη”, παραδέχεται ο επιχειρηματίας και συνεχίζει λέγοντας: “Έπειτα από ένα έντονο βλέμμα που ανταλλάξαμε, μου είπε ότι η ματιά μου κουβαλά λύπη και θλίψη και πρέπει να έχω χάσει πρόσφατα κάποιον. Δεν πίστευα ότι αυτή γυναίκα κατάφερε να δει μέσα μου χωρίς να με γνωρίζει”.

Όσο για το αν οι δυο τους βρίσκονται στο ξεκίνημα ενός μεγάλου έρωτα, ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης απαντά στην Real Life: “Συζητάμε για συνεργασία στο Casablanca και κάτι δυνατό στο εξωτερικό, αλλά δεν σας κρύβω πως έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας μια τρυφερή φιλία. Βγαίνουμε συχνά μαζί, περνάμε καλά, αλλά δεν μου αρέσει να βάζω… ταμπέλες στις σχέσεις. Άλλωστε είναι πολύ νωρίς για να προτρέξει κανείς”.

Η Ναταλία Ντούσο έχει ζήσει χρόνια στο Λονδίνο και κάνει διεθνή καριέρα. Ωστόσο το ελληνικό κοινό την έχει γνωρίσει περισσότερο από τις τουρκικές παραγωγές στις οποίες συμμετείχε με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε επιτυχημένες σειρές όπως το Κισμέτ.

Read More

And More