Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης: Τι κάνει σήμερα; Η εξομολόγηση για τον γιο του, το Fame Story και το bullying

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, ο γνωστός μουσικός που γνωρίσαμε πριν χρόνια μέσα από τη συμμετοχή του στο Fame Story.

«Ίσως είμαι ίδιος μετά από τόσα χρόνια γιατί έχω καλή καρδιά. Την περίοδο που συστήθηκα στο κοινό μέσα από το Fame Story μου άρεσε να φοράω σκουφάκια, τότε είχε γίνει και μόδα, αυτό άρχισε να με καλύπτει αισθητικά και επειδή ξυρίζω το κεφάλι μου ήταν σαν να αλλάζω συνέχεια κόμη αυτό ενώ αλλιώς δε μπορούσα» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης για την εμφάνισή του που παραμένει ίδια μέχρι και σήμερα, αλλά και για την επιλογή του να φορά τραγιάσκες και σκουφάκια.

Όσο για τις αναμνήσεις που έχει από το Fame Story και τα άτομα με τα οποία έχει κρατήσει επαφή είπε: «Θυμάμαι ότι όταν γινόντουσαν οι auditions οι άνθρωποι της παραγωγής με είχαν ονοματίσει μοναχικό καβαλάρη, δε συζητούσα πάρα πολύ. Μέσα μου δεν είχα αποφασίσει ακόμα αν ντρέπομαι ή δε ντρέπομαι, δεν ήξερα τι ακριβώς ήταν αυτό. Όλα ήρθαν σιγά – σιγά. 

Οδηγούσα το αυτοκίνητό μου, πήγαινα σε μια συναυλία εκτός Αθηνών, περνάω από την Εθνική Οδό, υπάρχει ένας σταθμός και γίνεται ένας μικρός πανικός, πάω προς την τουαλέτα, με ακολουθήσανε τόσα μικρά παιδιά και ανοίξανε την πόρτα…

Θυμάμαι ότι δεν είχα πολύ οικειότητα με τις κάμερες και μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που το αντιμετώπιζε η Καλομοίρα, είχε έρθει από τη Νέα Υόρκη, ήταν πιο εξοικειωμένη με αυτό και κατάλαβα ότι ένα παιχνίδι είναι. Επαφές έχω με τον Νίκο Μίχα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης αναφέρθηκε και στο bullying που έχει δεχτεί. 

«Bullying έχω υποστεί. Δυσκολευόμουν στο σχολείο. Ήμουν μια φύση πιο καλλιτεχνική, αέρινη, σε γενικές γραμμές μου λέγανε ότι όλο αυτό είναι ανούσιο. Ο δικός μου τρόπος συμπεριφοράς είναι όχι τόσο αντρικός; Και τηλεοπτικά, πιο μετά που συστήθηκα στο κοινό, και για τα μαλλιά μου, το λευκό μου δέρμα».

Όσο για τον γιο του που είναι επίσης καλλιτεχνική φύση ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης είπε στην Ελένη Ευσταθίου: «Μου θύμισε πόσο σημαντικό είναι να είσαι παιδί, να έχεις το παιδί μέσα, εκείνος μου το δίδαξε. Ξαφνικά βλέπεις ένα βρέφος και είναι συμπυκνωμένη η γνώση που έρχεται από το σύμπαν. Ο γιος μου είναι καλλιτέχνης, είναι ζωγράφος, είναι εκπληκτικός».

Read More

And More