Κωνσταντίνος Τζούμας: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση, μετά τον σάλο από τη δήλωσή του για τις γυναικοκτονίες

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Ο γνωστός ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας είχε απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό τον περασμένο Ιανουάριο στο κέντρο της Αθήνας, στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση. Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Τζούμας έκανε τη βόλτα του στο Κολωνάκι στις 21 Ιανουαρίου 2022.

Ήταν μόλις λίγες ημέρες μετά τη δήλωσή του που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. «Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Τζούμας στο Πρωινό και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη.

Τότε, ο Κωνσταντίνος Τζούμας είχε δεχτεί πολλές αρνητικές κριτικές για τα λεγόμενά του. Μάλιστα, όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες, λίγες ημέρες μετά εμφανιζόταν σκεπτικός και προβληματισμένος.

Λίγες ημέρες μετά τη δήλωση, είχε προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα όσα είπε.

«Ήρθε ένας νεαρός στο Φίλιον να μου πάρει συνέντευξη. Αντί να με προστατεύσει, γιατί ούτε ραδιόφωνο κάνω, ούτε social media κάνω, και να μου πει “κύριε Τζούμα, είπατε αυτό, στην εποχή μας αυτό το πράγμα κάτι σημαίνει, μήπως θα μπορούσαμε να το παραβλέψουμε;”… Ο δημοσιογράφος με πήρε τηλέφωνο και ήρθε στο Φίλιον και με βρήκε. Εκεί έχω αναπτύξει έναν δικό μου κόσμο με τους σερβιτόρους, με τους πελάτες…» είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

Read More

And More