Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του - Η συνεργασία με πρώην παίκτη του «Power Of Love» [pic]

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του – Η συνεργασία με πρώην παίκτη του «Power Of Love» [pic] | tlife.gr

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του «Survivor». Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο personal trainer βρέθηκε στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο «Survivor Πανόραμα» και φέτος συμμετέχει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα». Η τηλεόραση είναι μια δουλειά που του αρέσει πολύ και αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθεί να δίνει συνεχώς τον καλύτερό του εαυτό.

Ωστόσο, ο personal trainer αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα άνοιγμα στην επαγγελματική του πορεία και να γίνει youtuber. Η σύντροφός του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, προσπαθούσε εδώ και καιρό να τον πείσει και επιτέλους τα κατάφερε. Έτσι λοιπόν, ο Κωνσταντίνος μαζί με τον Φίλιππο Ιωάννου, ο οποίος έχει ήδη δικό του κανάλι, και τον Αλέξανδρο Νατσάκο, πρώην παίκτη του «Power Of Love 1», αναμένεται να ανοίξουν το δικό τους κανάλι, το οποίο θα λέγεται «Trouble 3».

Την αποκάλυψη του νέου επαγγελματικού βήματος έκανε η Ευρυδίκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δες τη φωτογραφία:

READ more