Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτός είναι ο 61χρονος πατέρας του, Γιάννης Βασάλος που ασχολείται ακόμα με το bodybuilding

 Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν μπει στις ζωές μας τα τελευταία έξι χρόνια αφού, μας συστήθηκε πρώτη φορά το 2017, όταν αποφάσισε να πάρει μέρος στο πρώτο Survivor. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό ως personal trainer και πρωταθλητής του bodybuilding.

Tην αγάπη του για το bodybuilding φαίνεται πως την κληρονόμησε από τον πατέρα του, Γιάννη Βασάλο

Ποιος είναι ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, Γιάννης Βασάλος

Ο Γιάννης Βασάλος, με καταγωγή από τη Σίφνο, σήμερα είναι 61 ετών, ασχολείται ακόμη με το bodybuilding ενώ διαθέτει και το δικό του γυμναστήριο. Η σχέση του με τον Κωνσταντίνο μέχρι και σήμερα παραμένει ιδιαιτέρως στενή παρότι ο γιος του, τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει το άθλημα και έχει επικεντρωθεί στο fitness και την τηλεόραση.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Γιαννης Βασαλος (@gianisvasalos)

Ο Γιάννης Βασάλος κατά τη συμμετοχή του Κωνσταντίνου στο πρώτο Survivor φρόντιζε να στηρίζει τον γιο του με κάθε τρόπο ενώ είχε ταξιδέψει και μέχρι τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να τον συναντήσει σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Γιαννης Βασαλος (@gianisvasalos)

Στο σήμερα, ο Γιάννης Βασάλος εξακολουθεί να στηρίζει τον γιο του με κάθε τρόπο ενώ στην προσωπική του ζωή διατηρεί σχέση με μια γοητευτική μελαχρινή, επίσης personal trainer καθώς με τη μητέρα του Κωνσταντίνου έχει χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@riafosti)

Read More

And More