Κωνσταντίνος Βασάλος για Αφροδίτη Σκαφίδα: «Είναι χαζό μετά από τόσες αποβολές να ξαναπέφτει κάποιος στο ίδιο ατόπημα»

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε απόψε το «Survivor All Star» με τους παίκτες να σχολιάζουν την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα, καθώς παραβίασε τους κανόνες φαγητού.

Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας που είπε: «Όπως πολύ σωστά έγινε όταν κάνεις κάτι τέτοιο, τόσο μεμπτό ενάντια στους κανόνες του όμορφου αυτού παιχνιδιού πρέπει να αποβληθεί».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την δική πλευρά πρόσθεσε: «Ξαφνικά έλειπε η Αφροδίτη από δίπλα μου και τσακ έφυγε από το παιχνίδι. Η Αφροδίτη έκλεβε λένε συστηματικά. Το θεωρώ πάρα πάρα πολύ χαζό μετά από τόσες αποχωρήσεις να ξαναπέφτει κάποιος παίκτης στο ίδιο ατόπημα. Την Αφροδίτη την θεωρώ πάρα πολύ έξυπνη, πάρα πολύ καλή παίκτρια, ήταν αχρείαστο όλο αυτό που έκανε. Εγώ πιστεύω ότι το κάνει κάποιος αυτό από αδρεναλίνη, σου λέει κάτσε να φύγω από το πλαίσιο των κανόνων να φύγω από το camp, να κάνω κάτι να μου εξιτάρει λίγο τη διάθεση».

Η Εύη Σαλταφερίδου δήλωσε επίσης ότι στενοχωριέται που βλέπει καλούς παίκτες να κάνουν αυτό το πράγμα και δεν θεωρεί ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν την πείνα, αλλά άνθρωποι που δεν μπορούν να τη διαχειριστούν.

Read More

And More